Nyílt nap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán

2018. december 05-én megrendezésre került a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karának nyílt napja. Az intézmény bajai campusára látogató középiskolások megismerkedtek a Víztudományi Karon folyó képzésekkel, egyetemi élettel, átfogó képet kaptak a vízügyi életpályáról.

Bővebben...

Magyar-Szerb Vízgazdálkodási Albizottság szakértői találkozó

A Magyar-Szerb Vízgazdálkodási Albizottság szakértői 2018. december 4-én találkozót tartottak a szerbiai Kelebiján. A megbeszélésen folytatódott a Magyar-Szerb Vízgazdálkodási Albizottság szakértőinek 2016. november 03-04-én Szegeden és  2016. november 22-24-én  Kelebiján  megtartott találkozóján megkezdett munka, ami  a „Közös program a Magyarország és Szerbia közötti felszín alatti vizek megfigyeléséről és adatcseréről” szóló dokumentum kidolgozását szolgálta.

Bővebben...

Legyél Te is vízügyes! Országjáró roadshow bajai állomása

Az országjáró roadshow 8. állomása 2018. december 04-én a bajai Szent László Általános Művelődési Központ Szakközépiskolája volt.

Bővebben...

Nyíltnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara 2018. december 5-én nyílt napot tart Baján, ahol többek között az Országos Vízügyi Főigazgatósággal, a 12 területi vízügyi igazgatósággal, munkájukkal is megismerkedhetnek a felvételi előtt álló diákok.


Szeretettel várunk mindenkit!

 

Részletes program

A Vízkárelhárítási Albizottság II. találkozója

A Magyar–Szerb Vízgazdálkodási Bizottság Vízkárelhárítási Albizottságának II. találkozójára 2018. november 27-28-én, Újvidéken, a Vajdasági Vizek Vízügyi Közvállalat székházában került sor.

Bővebben...