Állások, hirdetmények

 

Az Alsó-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 20/A. § alapján pályázat útján betölthető jogi referens munkakört hirdet.


A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű jogviszony, próbaidő kikötésével.


Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő.

 

A munkavégzés helye: igazgatósági központ, 6500 Baja, Széchenyi I. u. 2/c.

 

Illetmény: az illetmény megállapítására a 391/2017. (XII.13.) Korm. rendelet az irányadó.


A munkakörbe tartozó főbb feladatok: az igazgatóság széles körű jogi feladatainak ellátása, jognyilatkozatok, szerződések készítése, törvényességi ellenőrzése, szabályzatok szerkesztése, jogszabályfigyelés, jogszabály-értelmezés, munkajogi tanácsadás, közbeszerzési bizottságban részvétel stb.


A jelentkezés feltételei: jogi egyetemi végzettség, magyar állampolgárság.


A jelentkezés benyújtásának módja: személyesen vagy postai úton egy példányban, az Alsó-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság címére történő megküldésével (6500 Baja, Széchenyi u. 2/C.), illetve elektronikus levélben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).
A jelentkezéshez csatolandó szakmai önéletrajz, végzettséget és szakképesítést igazoló okmányok másolata, nyilatkozat a jelentkezésben foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez történő hozzájárulásról. Kérjük a borítékon feltüntetni a „Jogi referens” munkakör megnevezést. A jelentkezések elbírálása a beérkezést követően folyamatos. Információ kérhető a 79/525-160-as telefonszámon.

A kinevezés további feltétele: büntetlen előélet, melyet 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal kell igazolni, és vagyonnyilatkozat-tétel.