Álláshirdetés - területi műszaki ügyintéző

Álláshirdetés - területi műszaki ügyintéző

Az Alsó-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 20/A § alapján pályázat útján betölthető területi műszaki ügyintéző munkakört hirdet.

 

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozott idejű jogviszony, próbaidő kikötésével

 

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

 

A munkavégzés helye: a Kunszentmiklósi Szakaszmérnökség működési területe

 

Illetmény: Az illetmény megállapítására a 391/2017. (XII.13.) Korm. rendelet az irányadó
 

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:
A szakaszmérnökség területén lévő valamennyi öntöző és kettőshasznosítású csatorna felügyelete. Vízszolgáltatási, vízminőségi és környezetvédelmi feladatok ellátása, beosztott csatornaőrök munkájának irányítása, a vízkormányzással kapcsolatos napi feladatok meghatározása. A vízkárelhárítási tevékenységhez kapcsolódó szervezési, nyilvántartási és felülvizsgálati feladatok ellátása.

 

Pályázati feltételek: szakirányú felsőfokú iskolai végzettség, felhasználói szintű számítógépes ismeret, büntetlen előélet.

 

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: építőmérnöki diploma

 

A munkakör 2018. szeptember 1. napjától betölthető.

 

A jelentkezés határideje: 2018. augusztus 17. 14 óra

 

A jelentkezés módja: személyesen vagy postai úton az Alsó-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság címére történő megküldésével (6500 Baja, Széchenyi u. 2/c.), illetve elektronikus levélben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).
A jelentkezéshez csatolandó önéletrajz, végzettséget, szakképesítést igazoló okmányok másolata, nyilatkozat a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez történő hozzájárulásról. Kérjük a borítékon feltüntetni a „területi műszaki ügyintéző” munkakör megnevezést.

 

A kinevezés további feltétele: büntetlen előélet, melyet 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal kell igazolni.

 

Az álláspályázat megtekinthető a www.kozigallas.gov.hu, valamint az www.aduvizig.hu honlapon.