Álláshirdetés - árvízvédelmi ügyintéző

Álláshirdetés - árvízvédelmi ügyintéző

Az Alsó-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 20/A § alapján pályázat útján betölthető árvízvédelmi ügyintéző munkakört hirdet.


A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozott idejű jogviszony, próbaidő kikötésével


Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő


A munkavégzés helye: 6500 Baja, Széchenyi I. utca 2/C.


Illetmény: Az illetmény megállapítására a 391/2017. (XII.13.) Korm. rendelet az irányadó


A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:
Az igazgatóság árvízvédelmi és folyógazdálkodási szakágazati tevékenységi körébe tartozó feladatok ellátása. A fenntartási és üzemeltetési tevékenységéhez kapcsolódó műszaki előkészítési, tervezési és nyilvántartási feladatok elvégzése. A vízkárelhárítási tevékenységhez kapcsolódó szervezési, nyilvántartási és felülvizsgálati feladatok ellátása.


Pályázati feltételek: szakirányú felsőfokú iskolai végzettség - építőmérnök, felhasználói szintű számítógépes ismeret, büntetlen előélet.


A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: IBM Notes, MS Office, ArcGIS, AutoCAD Civil 3D szoftverek felhasználói ismerete.


A munkakör 2018. szeptember 1. napjától betölthető.


A jelentkezés határideje: 2018. augusztus 17. 14 óra


A jelentkezés módja: személyesen vagy postai úton az Alsó-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság címére történő megküldésével (6500 Baja, Széchenyi u. 2/c.), illetve elektronikus levélben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).
A jelentkezéshez csatolandó önéletrajz, végzettséget, szakképesítést igazoló okmányok másolata, nyilatkozat a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez történő hozzájárulásról. Kérjük a borítékon feltüntetni a „árvízvédelmi ügyintéző” munkakör megnevezést.


A kinevezés további feltétele: büntetlen előélet, melyet 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal kell igazolni


Az álláspályázat megtekinthető a www.kozigallas.gov.hu, valamint az www.aduvizig.hu honlapon.